Cikkek
 

Hoppá

Összesen 24 hír van az adatbázisban
1 | 2 | 3 | oldal
Kifizette legjobb dolgozói devizahitelét - tovább >>>

Kifizette legjobb dolgozói devizahitelét egy hódmezővásárhelyi cég!

A cég úgy gondolta: azzal segíthet a legtöbbet a devizahitelek megemelkedett törlesztőrészlete miatt nehéz helyzetbe került munkatársainak, ha kifizeti a banknak tartozásukat. Az összeget fokozatosan vonják majd le a négy kisegített dolgozó béréből.

VV4: Béci hazaküldte Olivért - tovább >>>

A Való Világ 4 február 12-ei párbaját Béci nyerte 61 százalékos aránnyal. A játékból Olivér távozott.

A Való Világ 4 ötödik párbaját Béci nyerte, Olivérnek nyolcvan nap után távoznia kellett.
A szavazati arány már a műsor elején 63-37 volt, a korábbi véleményekkel ellentétben a verseny tehát egyáltalán nem volt szoros. Mindkét játékost négy-négy ember várta vissza a villába.

A világ legkisebb városa Hum - tovább >>>

Hum, a világ legkisebb városa a Guiness rekordok könyve szerint. Isztria belsejében, 14 kilométerre délkeletre Buzet-től található a világ legkisebb városa, a mindössze 23 lelket számláló Hum. A korabeli források még 1102-ben említik először a városkát Chlom néven, ennek alapján olasz neve - amely mind a mai napig fennmaradt - Colmo. Annak ellenére, hogy Hum a középkorban keletkezett, híven tükrözi az ókori városi építészet jellegzetességeit.

Barbivá plasztikáztatta magát - tovább >>>

Cindy Jackson 1988-ban döntötte el, hogy aláveti magát néhány szépészeti műtétnek. Az ohiói farmer lányát csúfolták az iskolában nagy orra miatt, és elege lett abból, hogy mindenki azt mondogatta, hogy a nővére mennyivel csinosabb nála. Számtalan arcfelvarrás, zsírleszívás, kollagén és botox injekció után Cindy az a nő, aki a világ legtöbb plasztikai beavatkozásán esett túl. Ma pedig úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

Bikicsunáj - tovább >>>

A Bikicsunáj a 2010. év internetes folklórjának egyik legsikeresebb „terméke”. A Megasztár című tehetségkutató műsor ötödik szériájának első adásában Szarka László, 40 éves ököritófülpösi biztonsági őr az Alphaville együttes Big in Japan című dalát adta elő, gyenge angol kiejtéssel, illetve – a szöveg egyes részeinél – homofonikus jellegű halandzsával helyettesítve.

Az év legvonzóbb nője - tovább >>>

Emmanuelle Chriqui kanadai színésznőt választották az év legvonzóbb nőjének, aki állítólag annak is köszönheti első helyezését, hogy csak visszafogottan jelent meg a sztárokkal foglalkozó magazinokban.

Ments meg - Tabáni István első albuma - tovább >>>

"Egy homokszemben lásd meg a világot,
Egy vadvirágban a fénylő eget,
Egy órában az örökkévalóságot,
S tartsd tenyeredben a végtelent!"

Győzike visszatért - tovább >>>

A Győzike című műsor reality komédia, amely Gáspár Győző és családja életének mindennapjait dokumentálja. Aki figyelemmel kíséri a műsort, annak minden esetben felhőtlen szórakozásban lesz része. Na, ez biztos...?! Ilyen is csak nálunk van... : )

Magyar specialitás : ) - tovább >>>

Egy igaz magyar tanmese : ) - Nem régiben egy magyar és egy japán cég nyolcevezős versenyt rendezett a Dunán. A verseny előtt mindkét csapat keményen edzett, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjék el. 

Mikor kell átállítani az órákat? - tovább >>>

Sokaknak az átlagosnál is álmosabb volt a mostani hétfő: az óraátállítás a legtöbb ember szervezetét megviseli – főleg az idősekét és a „bagoly típusúakét”. Gyakori a reakcióképesség csökkenése, a fáradtság és rossz stressz-kezelés. Van, akinek egy hónapra is szüksége van az átálláshoz.

1 | 2 | 3 | oldal