Cikkek
 

Csak pozitívan

Összesen 13 hír van az adatbázisban
1 | 2 | oldal
Idézet - tovább >>>

Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna.

Riport a Sorssal - tovább >>>

A riporter interjút készített a Sorssal.
- Ütéseim - mesélte büszkén a Sors -, ütéseim kemények és kivédhetetlenek. Balom ugyanolyan rettegett, mint a jobbom! A Hűséget, a Büszkeséget, a Szeretetet, a Tudást, a Barátságot - és tudni kell, ezek a legkeményebb ellenfelek - egymás után küldtem padlóra. Valamennyit kiszámolták.
- Így tehát - érdeklődött minden csodálat nélkül a riporter, - senki sincsen, aki méltó ellenfélként vehetné fel Önnel a harcot?

A titok 10. - tovább >>>

Abban a pillanatban, hogy helyesen kezdesz gondolkodni, az a valami ott belül, a benned lévő erő, ami nagyobb, mint a világ, feléled, és átveszi életed irányítását, etet, felruház, vezet, véd, irányít, biztosítja az életet, ha hagyod.

A titok 9. - tovább >>>

Azzá válsz, amit gondolsz, amit mondasz és amilyen emberekkel körülveszed magad. A titkot csak úgy tudod hatékonyan használni, ha helyesen gondolkozol és ha már most úgy élsz, ahogyan a legtitkosabb álmaidban élni szeretnél.

A titok 8. - tovább >>>

A valóságodat te teremted, akár elhiszed, akár tiltakozol ellene. Egyszerűen nincs esélyed a természet törvényeit "kijátszani", hosszú távon alul maradsz a küzdelemben.

A titok 7. - tovább >>>

Egészség nélkül az emberek többsége képtelen beteljesíteni a küldetését. Ha nem érzed jól magad, s fáj valamid, egyfolytában arra koncentrálsz, hogy "jaj de fáj, jaj de fáj", s ez megnehezíti haladásodat a teljesség irányába.

A titok 6. - tovább >>>

Az életünk egyik legnagyobb titka az emberi kapcsolatokhoz kötődik, legyen az szerelem, barátság, vagy kollegiális viszony. A szocializálódás az emberi lét talán egyik legfontosabb feladata.

A titok 5. - tovább >>>

Az előző részeket olvasva bizonyára felmerült benned, hogy ha minden azon múlik, hogy mire gondolunk a legtöbbet, akkor hogy lehet az, hogy nem vagy még milliomos, amikor gyerekkorod óta az tölti ki az életed jelentős részét, hogy jobb anyagi lét megszerzésén gondolkozol.

A titok 4. - tovább >>>

A titok megértéséhez és alkalmazásához vezető folyamat nem egyik pillanatról a másikra változtatja meg az életedet. Csak úgy, mint minden mással, ezzel is foglalkoznod kell, méghozzá naponta.

A titok 3. - tovább >>>

Az élet lehet káprázatos, és annak is kell lennie. És az is lesz, ha alkalmazni kezded a titkot...
Hogyan használhatod a Titkot? Mit kell ahhoz tenned, hogy a Te életedben is egyre több általad előidézett "véletlen" történjen? Nos, a recept viszonylag egyszerű. A gondolataidat összhangba kell hoznod az érzéseiddel. De ne feledd: ezt csak úgy teheted meg, ha önmagaddal mindig őszinte maradsz...


1 | 2 | oldal