Cikkek
 

Lakberendezés-dekoráció

Összesen 48 hír van az adatbázisban
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | oldal
Nyári-őszi divatszínek 2010 - tovább >>>

A PANTONE cég felfedte a 2010 nyarára szánt legfrissebb divatszínt. Ez pedig a türkiz lesz, az idei trend szerint berendezett lakásokban, vagy kárpitozott bútorokban...

PANTONE 13-0632 Endive (endivia)
PANTONE 15-1050 Golden Glow (arany sugárzás)
PANTONE 16-1546 Living Coral (eleven korall)
PANTONE 19-1764 Lipstick Red (rúzsvörös)
PANTONE 18-3027 Purple Orchid (lila orchidea)
PANTONE 19-1526 Chocolate Truffle (csoki trüffel)
PANTONE 16-5418 Lagoon (lagúna)
PANTONE 18-0538 Woodbine (vadszőlő)
PANTONE 14-1107 Oyster Gray (osztriga szürke)
PANTONE 14-1307 Rose Dust (rózsapor)

Így festünk mi - tovább >>>

Ha csak festésre van szüksége otthonodnak, és az apróbb javítási hibákat te is el tudod végezni, miért hívnál szakembert? Láss munkához saját kezűleg!

Provance-i stíluskeverés - tovább >>>

Provence-t történelme során sokféle nép lakta, melyek mind otthagyták nyomaikat az épületeken, a hagyományokban. A keveredésből egy kifinomult, ugyanakkor természetes és kényelmes lakberendezési stílus alakult ki. A provanszi stílus a mediterrán és a country style, azaz a vidékies stílus egyfajta keveréke, melyet némi francia rafinéria fűszerez.

Kamra tippek - tovább >>>

A kamra a konyha legfontosabb mellékhelysége – akár nagy, akár pici, mindenképpen szükség van rá. Érdemes átgondolva berendezni majd szisztemetikusan bepakolni, így nem vesztegetünk időt később az örökös keresgetéssel. Ehhez adunk tippeket és ötleteket, majd ahhoz, hogy melyek azok az alapételek, amelyekre szükség van egy mai háztartásban..

II. Mediterrán Kirakatverseny 2010 Pécs - tovább >>>

A „II Mediterrán Kirakatverseny Pécs 2010” a június 2–13. között megrendezésre kerülő X. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) kísérőrendezvénye.
A kirakatverseny helyszíne: Pécs belvárosának sétáló utcái.
A kirakatverseny témája: „Színház az egész világ”.
A díjátadó helyszíne és időpontja: 2010. június 5. 12:.00 órakor, a Városháza Dísztermében.

Bevezetés a Feng Shuiba - tovább >>>

A Feng-shui az elrendezés kínai művészete, eredete 3 ezer évre vezethető vissza. A szó jelentése: szél és víz. A Feng-shui megpróbálja megtalálni a legkedvezőbb küllemet és elhelyezést az emberi létesítményeknek, lakóháznak, vagy akár egy egész városnak.

Feng Shui - Előszó - tovább >>>

A természet-harmonikus tervezés lényege az esztétikus - a Feng-shui nyelvén kifejezve kiegyensúlyozott és harmonikus - mesterséges környezet kialakítása.

Függöny - tovább >>>

Az vagyok.
Egy függöny.
Karnisról lógatnak,
csípnek, hajtogatnak,
csak azért, hogy takarjak.

Űzd ki az ágyadból a poratkákat! - tovább >>>

Tippek az allergiamentes hálószobáért: Az átlagember naponta mintegy nyolc órát tölt el a hálószobában. Akár egyedül, akár társsal alszik, mindig számíthat nemkívánatos társaságra is poratkák, penészspórák, és esetleg állati eredetű allergének formájában.

ATRA Konyhastúdió - tovább >>>

Köszöntjük Önt az ATRA elemes bútorcsalád csodálatos világában. Ebben a rövid ismertetőben reméljük felkeltjük érdeklődését a termékeink iránt. Hazai és Olaszországból importált bútoraink, széles választékot kínálnak, a modern és a rusztikus konyhabútorok területén egyaránt.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | oldal