Cikkek
 

Divat

Összesen 11 hír van az adatbázisban
1 | 2 | oldal
Divatos színtervezés - tovább >>>

Minden szezonban minden szín megtalálható a divat palettáján, de nem ugyanabban az árnyalatban és kombinációban. Az elkövetkező két év legnépszerűbb árnyalatait a Nemzetközi Színbizottság (Intercolor) tagországainak szakemberei tervezik meg, amely aztán a világdivat számára iránymutatóul szolgál - derül ki az egyik szakmai magazin cikkéből. A Nemzetközi Színbizottságnak Magyarország is tagja.

IDM Bride Collection 2011 - tovább >>>

2011-re tervezitek az esküvőtöket? Az álomszép IDM Bride Collection 2011 ruhái közül válogathattok a jövő évre.

Nézzétek meg a http://www.idmbride.com honlapot!

IDM Bride 2011 - tovább >>>

Egyenlőre egy kis ízelítő az IDM Bride Collection 2011 mesevilágából ez a képen látható, álomszép organza ruha.
A legújabb trend szerinti, nyújtott, csípőre csúsztatott derékrésszel, gyönyörű, csillogó, pántnélküli felsőrésszel és hófehér organza, uszályos aljjal, melyen finom csipkedíszítések szóródnak szép. Egy igazi "hercegnő" azaz "Prinzess" ruha, melyben mindenki királylánynak érezheti magát!

Flormoda a Tizsamiban - tovább >>>

Kedves Menyasszonyok! Ha valami igazán különleges, egyedi frizurát álmodtatok meg magatoknak, gyertek el a TIZSAMI Szalonba, ahol a Flormoda 180 oldalas, reprezentatív katalógusából valóban remek ötleteket meríthettek. Az idei trend a "kevesebb néha több", jegyében alakult.

A TIZSAMI 2010-es saját kollekciója - tovább >>>

Élénk színek, rendkívül gazdag díszítés, gyöngyök, flitterek és álomszép csipkék kerültek az idei év TIZSAMI-s színes ruháira. Kolléganőim nagyon sokat dolgoztak azért, hogy a 2010-es év színes ruha kollekcióját tekintve is különleges év legyen. Sok szeretettel várunk minden koszorúslányt, menyecskét és bálozót a TIZSAMI 2010-es saját kollekciójával.

Exkluzív menyasszonyi ruhák - tovább >>>

Igazi hercegnő lesz esküvőjén az általam tervezett és készített fűzős menyasszonyi ruhájában! A történelmi korok ihlette öltözékeim a középkori: gótikus, reneszánsz, majd a barokk és rokokó fűzős modelleken át a XIX. századi romantikus kor vonalvezetéséig terjednek.

A sikeres megjelenés - tovább >>>

Sok tehetséges ember nincs tisztában vele, hogy egy üzleti megbeszélésen vagy munkatárgyaláson, ha úgy tetszik castingon a megfelelő öltözet, egyszóval a tökéletes megjelenés már önmagában sokat tesz hozzá a sikerhez...

Mrs Wardrobe - tovább >>>

A közmondás szerint: Nem a ruha teszi az embert! Ezzel nem teljesen értek egyet. A mai világban igen is számít a megjelenés. Nekem, mint stylistnak célom, hogy a hozzám forduló embereknek segítsek megtalálni a saját stílusukat.

2009 őszi-téli divat ajánlat - tovább >>>

2009-ben is lassan de biztosan elérkezik az ősz, amelyet mostantól ne a nyár végének, hanem az új lehetőségek tárházának értelmezzünk. Eljött az ideje az önkifejezés zárkózottabb formájának, amikor a divat látszólag kevesebb alkalommal kecsegtet, hogy valódiságunkat megmutathassuk.

Styling for You - tovább >>>

Styling szolgáltatás, személyre szabottan, Neked...

1 | 2 | oldal